Tentang

Tentang Kami

EF Maju Bina Enterprise

EF Maju Bina Enterprise merupakan sebuah syarikat milikan tunggal dan 100% dimiliki oleh bumiputera yang telah didaftarkan di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1965 pada 24 April 2019.

Syarikat ini ditubuhkan kursus untuk menjalankan aktiviti perniagaan dalam bidang pembinaan seperti rumah banglo setingkat, rumah semi-D, rumah rakyat dan lain-lain design mengikut citarasa dan bajet pelanggan.

Selain itu, syarikat kami juga menyediakan perkhidmatan yang melibatkan urusan lengkap pembinaan rumah seperti perkhidmatan melukis pelan, urusan guaman termasuk kelulusan pembinaan rumah dari Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) dan juga urusan pinjaman Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA).

Perlukan Konsultasi? Hubungi Segera

+6010-559 3377 atau efmajubina@gmail.com

MATLAMAT KAMI

Matlamat utama penubuhan syarikat ini adalah untuk membantu merealisasikan impian anda untuk memiliki rumah idamantanpa mengira status pekerjaan dan peringkat umur dengan harga mampu milik.

Visi dan Misi Syarikat

MOTO

Merealisasikan Rumah Impian Anda Bersama EF Maju Bina

MISI

Mempertingkatkan kredibiliti dan kualiti kerja serta melahirkan pekerja-pekerja yang mahir bagi mencapai standard pelanggan disamping menjadi syarikat tersohor dalam bidang pembinaan.

VISI

Menjadi syarikat pembinaan dan pengubahsuaian yang berjaya, professional, berdaya saing dan dipercayai oleh masyarakat.

Working With The Best

Our Partners